The Playboy The Gang
EN RYSTENDE BERETNING

 
 
Forhistorien

Uten at Gutta viste det så hadde Jonny giftet seg med Kari-Anne. Hva skulle Gutta gjøre? Tradisjonen sier jo at man skal drikkes ut før man gifter seg, men Gutta fant ut tradisjoner er til for å brytes, og man ALDRI skal la sjansen til en real fest gå fra seg.
Fredag 23. april gikk Gutta til Jonnys arbeidsplass for å bortføre ham for ei helg. Forventningene hos Gutta var store. Hva kom Jonny til å si når vi stormet inn på kontoret hans? Gutta kom seg inn i NUPI ved å sjarmere resepsjonsdama og så videre inn på kontoret til Jonny hvor det var tomt. Gutta ble "litt" skuffet. Hvor var han?
En god kollega av Jonny kunne fortelle at de ikke hadde sett ham siden morgenkvisten, men at han sikkert var å leste avisa eller spiste. Han påtok seg å si at det var telefon til Jonny for å lokke ham tilbake til kontoret.
Vi gjemte oss på et kontor i nærheten hvor vi ventet i spenning på Jonny. Gutta hørte han kom inn på kontoret og stormet etter... Bildene nedenfor viser litt av hva som skjedde denne helga i Gøtheborg.

 
 

Fredag - en forsiktig start

To glade gutter klar for litt moro Nervøs Jonny Vell framme i Götheborg
Hotellet Sushi

 

Lørdag - Liseberg

Liseberg The Gang Jonny
Thor Arne etter Roler Coster En svensk brud og Jonny 45 sek. med moro

 

Lørdag - Den kanonbra festen

Jonny boy The Gang The Gang og Tom
Avkjøling Bilder ble tatt Slossing?!
Tale? The Playboy

 

Søndag - Hjem

Brage/Thor Arne Thor Arne/Brage Hjem